Atletisme

Esther Guerrero i Jesús Ángel Garcia Bragado, millors atletes catalans 2019

Atletisme. La 29a Diada de l’Atletisme Català, que en el seu moment es va ajornar pel COVID-19, s’havia de celebrar ahir i la federació catalana ha fet públics els guardonats

La migfondista Esther Guerrero (New Balance) i el marxador Jesús Ángel Garcia Bragado (ISS l’Hospitalet) han estat escollits Millors Atletes Catalans de la temporada 2019. La federació catalana tenia previst celebrar la 29a Diada de l’Atletisme Català ahir però en el seu moment es va ajornar degut al COVID-19. El que si ha fet la federació és fer públics els guardonats i ha manifestat que vol celebrar la gal·la i donar els premis en una nova data que es decidirà en funció de l’evolució de la pandèmia. La banyolina Esther Guerrero i el madrileny establert des de fa molts anys a Catalunya Jesús Ángel Garcia Bragado van fer una gran temporada 2019 i van tenir una actuació destacada en el mundial de Doha on el marxador va ser finalista amb el vuitè lloc i la migfondista va arribar a les semifinals.

En algunes categories d’edats ja hi ha atletes destacats, com en la sub-23 en que Abdessamad Oukhelfen (CA Igualada) i Pol Retamal (FC Barcelona) han compartit el guardó, mentre que en noies ha sigut per Anna Obradors (ISS l’Hospitalet). En sub-20 els millors han estat Bernat Erta (FC Barcelona) i Maria Vicente (Nike).

També tenen un reconeixement, els entrenadors personals dels millors atletes 2019 i els atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i s’atorguen les Insígnies als jutges per diversos mèrits. També que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta de les diverses categories.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)