Tennis taula

El Girbau Vic jugarà la Champions femenina

Tennis de taula.

El Girbau Vic TT ha aconseguit, per segon any consecutiu, classificar-se per jugar la Champions femenina de tennis de taula, la màxima competició continental. Atesa la situació extraordinària, la decisió ha estat presa per l’European Table Tennis Union (ETTU) en base als resultats en competicions europees de les últimes tres temporades. A la temporada 2017-18, el Girbau Vic TT va ser finalista de l’ETTU Cup; i en la 2019-20 ha estat quart-finalista de la Champions femenina. El conjunt vigatà estarà format per Gabriela Feher, Sofia-Xuan Zhang, Noa Muñoz, Charlotte Carey i Sílvia Coll. L’hongaresa Orsolya Feher, que marxa a Alemanya, serà l’única baixa. A falta de confirmar si algun equip classificat renunciarà a la Champions, el Vic TT és l’únic equip català que disputarà la màxima competició continental d’equips.

El Vic va acabar la lliga de Superdivisió femenina segon arran d’una decisió molt polèmica de la comissió delegada de la federació espanyola, que va atorgar el títol a l’UCAM Cartagena, tot i que el conjunt osonenc liderava la classificació amb 22 punts i tretze partits jugats quan es va suspendre la competició el mes de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)