Handbol

El debut en la lliga serà a Còrdova

Handbol. El KH-7 BM Granollers estrenarà la setena temporada a divisió d’honor el 12 de setembre a la pista de l’Adesal i el primer partit a casa serà el dissabte següent contra el Gijón. La competició, amb nou format, tindrà dos grups i dues fases

El KH-7 BM Granollers encetarà la setena temporada a la lliga de divisió d’honor femenina a la pista de l’Adesal Còrdova el dissabte 12 de setembre, segons el calendari sortejat ahir al matí a la seu de la Federació Espanyola d’Handbol. El primer partit a casa serà el cap de setmana següent, el 19 de setembre, contra el Liberbank Gijón. La competició canvia aquest curs de format. En comptes d’una lliga regular, els 16 equips estaran repartits en dos grups de vuit i en una segona fase els quatre primers s’aplegaran en el grup que lluitarà pel títol i els quatre últims ho faran per la permanència. Baixaran els quatre últims. Els resultats i els punts de la primera fase s’arrossegaran en la segona. Aquest nou format, amb menys partits, suposarà un estalvi econòmic considerable. La primera fase començarà el cap de setmana del 12 i 13 de setembre i s’acabarà el 6 de març, en què el conjunt de Robert Cuesta rebrà el Porriño. El final de la lliga està previst per al 29 de maig.

El club vallesà jugarà en el grup B, juntament amb l’Elx, el Liberbank Gijón, el Rocasa Gran Canaria, el Salud Tenerife, el Porriño, el Morvedre i l’Adesal Còrdova. En el grup A, hi jugaran el vigent campió, el Super Amara Bera Bera, l’Atlético Guardés, el Màlaga, el Valladolid, el Zuazo, el Pereda, el Lanzarote i el San José Obrero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)