Tennis

Djokovic, positiu de la Covid-19

Tennis. El número u mundial diu que, de moment, no té símptomes i s’afegeix al reguitzell de jugadors i tècnics contagiats durant l’Adria Tour, que no ha complert les mesures de sanitat necessàries

El serbi Novak Djokovic va confirmar, ahir, que havia donat positiu en el test de la Covid-19 a què es va sotmetre, dilluns a Belgrad. El número u mundial se suma així al reguitzell de jugadors i tècnics que s’han contagiat per coronavirus durant l’Adria Tour, el circuit benèfic que ha impulsat el mateix jugador en diferents poblacions balcàniques i que no ha complert ni de bon tros les mesures de sanitat necessàries. “De seguida que vam arribar a Belgrad, ens vam sotmetre al test. El meu resultat i de la Jelena [la seva dona] és positiu i el dels meus fills, negatiu”, va anunciar el jugador a través de l’agència de relacions públiques New Media Team. Djokovic hi va afegir que, de moment, no té símptomes, que romandrà aïllat durant dues setmanes i que d’aquí a cinc dies se sotmetrà novament a les anàlisis per verificar si continua tenint el patogen.

El tennista serbi és el setè cas de coronavirus entre els participants i assistents a l’Adria Tour, que es va interrompre diumenge, un cop es va conèixer el contagi de Grigor Dimitrov. Els altres positius són els dels tennistes Borna Coric i Viktor Troicki, i la seva dona, i els entrenadors del mateix Djokovic, Marko Paniki, i de Dimitrov, Kristijan Groh. “El torneig era de caràcter humanitari i el vam organitzar en el moment que el virus baixava. Espero que no es compliqui l’estat de salut de ningú i que tots estiguin bé”, es va excusar el número u mundial, blanc de nombroses crítiques. Hores després, el seu germà Djordje, director del torneig, confirmava la suspensió dels partits que quedaven pendents a les poblacions bosnianes de Banja Luka (3 i 4 de juliol) i Sarajevo (5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)