Futbol sala

Comiat exprés per al Barça

Futbol sala. Un gol de Cecilio a 3 segons del final consuma la remuntada del Llevant i aparta el conjunt blaugrana del camí per revalidar el títol de lliga tot just en els quarts de final

BARÇA 2 LLEVANT 3

BARÇA:Juanjo, Aicardo, Sergio Lozano, Marcenio, Ximbinha –cinc inicial–; Roger, Boyis, Daniel, Dyego, Adolfo, Rivillos, Dídac i Esquerdinha.LLEVANT:Raúl Jiménez, Maxi Rescia, Rubi Lemos, Cuzzolino, Chano –cinc inicial–; Chillo, Márquez, Gallo, Prieto, Sena, Santos, Caye, Toro i Pedro.GOLS:1-0 (8’) Sergio Lozano. 2-0 (30’) Daniel. 2-1 (32’) Pedro Toro. 2-2 (38’) Cuzzolino. 2-3 (40’) Cecilio.ÀRBITRES:Martínez i Núñez. Van mostrar targeta groga a Cecilio i Gallo, del Llevant.

La final exprés de lliga ha estat letal per al Barça. El conjunt blaugrana va quedar eliminat a la primera, en el partit de quarts de final contra el Llevant, que va ser capaç de remuntar l’eliminatòria en 10 minuts, quan perdia per 2-0. Un gol de Cecilio a 3 segons del final va dictar la sentència i va consumar la desfeta del conjunt d’Andreu Plaza, que ja no podrà revalidar el títol de lliga i es complica la presència a Europa el curs vinent. Només obtindrà el bitllet si guanya la final a quatre el mes d’octubre al Palau Blaugrana.

El Barça va tenir una bona posada en escena, pressionant en defensa i buscant amb determinació la porteria rival. Amb aquesta consigna, Sergio Lozano va recuperar una pilota en defensa a Maxi Rescia, va creuar la línia divisòria i va afusellar el porter rival amb un golàs per tot l’escaire (8’).

Després de la represa, el domini va ser altern, però, quan pitjor ho estava passant el Barça, Juanjo va fer una passada mil·limètrica a Ximbinha, que va assistir amb el cap perquè Daniel (30’) anotés el segon gol blaugrana. L’equip d’Andreu Plaza tenia l’accés a les semifinals encarrilada, però no va saber administrar la seva renda i no va poder evitar que el Llevant consumés la remuntada amb porter jugador. Pedro Toro de penal, Cuzzolino de doble penal i Cecilio amb un xut creuat van consumar la desfeta blaugrana. “Ha estat un final cruel, però amb 16 segons i amb possessió hauríem d’haver fet una jugada llarga”, va admetre el tècnic blaugrana.

En el primer partit de quarts de final, el Movistar Inter no va fallar contra el Jaén (3-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)