Tennis

Toni Nadal diu que el seu nebot té dubtes sobre si jugar l’obert dels EUA

Tennis.

Toni Nadal assenyala en una entrevista a ESPNTenis que Rafa Nadal, “està dubtant sobre el seu retorn al tennis en l’Obert dels EUA i que el calendari, ajustat i comprimit amb les noves dates és “gairebé inassumible per als jugadors més veterans”.

“Em va explicar el calendari i em sembla una mica lleig per part de l’ATP perquè és gairebé inassumible per a la gent gran, per als Big Three especialment”, assenyala Toni al referir-se a una conversa amb l’actual número dos de l’món i vigent campió del torneig nord-americà.

“Si veus que ells han ajudat al tennis durant anys, em sembla que caldria fer alguna cosa amb la puntuació, perquè si tu jugues cada setmana, és molt complicat competir en un mes en l’obert dels EUA, Roma, Madrid i Paris (Roland Garros); és gairebé inviable “, va raonar sobre el seu nebot, i sobre el serbi Novak Djokovic, i el suís Roger Federer, encara que aquest últim no reapareixerà fins al 2021 per culpa d’una lesió.

L’exentrenador de Nadal també es va referir al que ha passat a l’Adria Tour, amb nombrosos casos de positius de coronavirus. “És un retrocés en el procés de normalització”, diu. “Ha estat una pena. Una iniciativa bona acabar sent un problema de coronavirus que no ha estat bo, ni per al tennis ni per a Djokovic. Era preferible que tots haguessin estat més curosos”, reflexiona. “A Sèrbia no eren tan estrictes. És un error que qualsevol pot cometre i Djokovic s’ha disculpat però és un retrocés en el procés de normalització del circuit”, resumeix Toni Nadal sobre la gira de l’adriàtic que finalment va ser suspesa.

Avui ha transcendit que Goran Ivanisevic, el tècnic de Djokovic, també ha donat positiu, fet que eleva a deu els contagiats arran del torneig benèfic.

 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)