Atletisme

Es cancel·len les reunions de París i Eugene de la lliga del Diamant

Atletisme.

Les reunions de la lliga del Diamant de París i d’Eugene s’han cancel·lat definitivament aquest 2020. En un principi les dues s’havien reprogramat pel 6 de setembre i el 4 d’octubre respectivament, i ara la lliga del Diamant ha confirmat que no es disputaran aquest any.

El míting de la capital francesa no es podrà fer el 6 de setembre ja que els anuncis del govern del país sobre l’organització de grans esdeveniments, han fet que els responsables de la reunió considerin que no tenen temps per preparar una reunió internacional de classe mundial. Es tornarà a disputar a principis de l’agost del 2021.

La Prefontaine Classic 2020 d’Eugene també ha estat suspesa perquè l’estat d’Oregon (Estats Units) té prohibides les reunions grans, inclosos els esdeveniments esportius. La restricció estarà vigent almenys fins a final de setembre i també s’esperen prohibicions pel que fa a viatges internacionals. Els organitzadors veuen que no el podran fer el 4 d’octubre, i recuperaran la reunió l’any 2021.

La reunió de Gateshead, a la Gran Bretanya, es continua estudiant. Ara està fixada el 12 de setembre, però no es segur que es faci a causa de les directrius i restriccions del Govern del Regne Unit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)