Handbol

Carlos Viver, entre els nominats a millor entrenador del 2019

Handbol. El granollerí, subcampió del món amb la selecció espanyola femenina, figura entre els cinc candidats de la federació internacional (IHF)

El vallesà Carlos Viver (Granollers, 1973), que va conduir la selecció espanyola fins al subcampionat mundial a Kumamoto el mes de desembre, figura entre els cinc nominats a millor entrenador de l’any 2019, segons la Federació Internacional d’Handbol (IHF). Els altres aspirants entre els tècnics d’equips femenins són: el francès Emmanuel Mayonnade, seleccionador d’Holanda, la campiona del món, i del Metz, campió de la lliga francesa; l’hongarès Gabor Danyi, vencedor de la Champions amb l’ETO Gyor; l’islandès Thorir Hergeirsson, quart en el mundial al capdavant del combinat noruec; i el canari Ambros Martín, finalista de la Champions amb el Rostov Don i medallista de bronze amb Rússia en el mundial.

Els entrenadors candidats en equips masculins són: el danès Nikolaj Jacobsen, el noruec Christian Berge, l’alemany Mail Machulla, campió de la Bundesliga amb el Flensburg, el francès Didier Dinart, i l’espanyol Roberto García Parrondo, vencedor de la Champions amb el Vardar. L’elecció definitiva es per votació dels aficionats des d’avui fins el dia 18 en el lloc web de la IHF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)