Handbol

El Barça aposta per Ariño

Handbol. El club blaugrana renova l’extrem barceloní de 27 anys, encara amb contracte vigent, fins a la temporada 2024/25

L’extrem barceloní Aitor Ariño (1992) admetia en una entrevista a principis d’any a aquest diari que passava pel millor moment de la seva carrera esportiva. El Barça també ho deu veure així perquè, encara amb contracte vigent (2021), l’ha renovat fins al 2025, amb la qual cosa es converteix en el jugador de la lliga Asobal amb una vinculació més llarga en l’actualitat. Ariño, que va debutar en el primer equip amb només 17 anys el 6 de febrer del 2010, ja atresora 51 títols com a blaugrana i amb aquest nou contracte pensa guanyar-ne molts més. “El meu desig sempre ha estat quedar-me aquí, al club de la meva vida, el millor club del món. Tinc molta il·lusió i moltes ganes per seguir gaudint”, proclama als mitjans del club. I David Barrufet, mànager de la secció, afirma: “Hem renovat l’Aitor principalment perquè s’ho mereix.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)