Més esport

Sainz i Triay, finalistes a l’Estrella Damm de Madrid

Pàdel.

La catalana Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay han fet un partit per emmarcar i han derrotat la canària establerta a Catalunya Marta Marrero i l’extremenya Paula Josemaría per 6-2 i 6-3 en la primera semifinal de l’Estrella Damm Open que es juga sense públic al Madrid Arena, el primer torneig després de l’aturada. Sainz i Triay han recuperat el seu millor nivell de fa dues temporades i, tàcticament, han sabut aïllar Marrero, la número 1 en solitari del rànquing mundial World Padel Tour. Marrero i Josemaria, nova parella aquest curs, estaven encara invictes perquè van ser les campiones el mes de març a Marbella en l’únic torneig del campionat finalitzat. De fet, van superar Sainz-Triay en les semifinals.

Les rivals en la final de la catalana i la menorquina sortiran del duel que han de jugar avui la reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar, la millor parella ara mateix en el rànquing, davant de la murciana Patty Llaguno i la navarresa Eli Amatriaín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)