Handbol

El Barça abandona l’Asobal, tot i que jugarà la lliga

Handbol. Des del club blaugrana i altres entitats ja s’havia demanat la dimissió del seu president, Adolfo Aragonés. El Ciudad de Logronyo ha seguit el mateix camí

El Barça ha deixat de ser membre de l’Associació de Clubs d’Handbol (Asobal), però continuarà disputant totes les competicions que organitzi l’entitat, segons ha confirmat a l’agència EFE el mànager esportiu de la secció blaugrana, David Barrufet. La renúncia es va fer efectiva el 30 de juny. També ha seguit el mateix camí el Ciutat de Logronyo. El trencament era un fet des que el Barça i el Bidasoa van proposar en l’assemblea de la Federació Espanyola d’Handbol del 13 de juny l’eliminació del requisit de formar part de l’Asobal per participar en la lliga. Es va aprovar amb 62 vots a favor, 9 en contra i 7 abstencions. L’escissió ja es veia a venir des que aquests dos clubs, a més del Granollers, el Logronyo, l’Anaitasuna, l’Osca i el Benidorm van demanar en una carta la dimissió del president Adolfo Aragonés, reelegit per un únic vot de diferència el passat 7 de març.

La manca de transparència i informació, la inacció de l’Asobal durant el període de confinament per la pandèmia del coronavirus i provocar la divisió entre els associats, van ser els motius adduïts pels signants de la missiva. “Si el president hagués dimitit no ens hauríem anat, perquè l’Associació té viabilitat i es podria impulsar un projecte més creïble. No vam tenir resposta a aquella carta i tot va anar a pitjor. Era una decisió complicada, però vam avisar que la prendríem”, ja advertia Barrufet, a inicis de la setmana passada.

EL PROTAGONISTA

Si el president hagués dimitit no ens hauríem anat, perquè l’Associació té viabilitat i es podria impulsar un projecte més creïble
David Barrufet
mànager esportiu de la secció d’handbol del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)