Tennis

Bolsova i Bassols escalfen motors al CT Girona

Tennis. El memorial Joan Puig i Linda Tibbs, amb 5.000 euros en premis, reobre la temporada gironina amb la seva millor inscripció

La palafrugellenca Aliona Bolsova i la blanenca Marina Bassols, les dues millors jugadores gironines juntament amb Paula Badosa (lesionada), es posen a prova aquesta setmana després d’un llarg confinament en el torneig Joan Puig i Linda Tibbs del CT Girona, que repartirà 5.000 euros en premis. El quadre femení inclou també una altra de les grans jugadores gironines del circuit ITF, l’olotina Júlia Payola. Totes elles encadenaran el memorial del CT Girona amb la lliga Mapfre, que arrencarà dilluns vinent a Platja d’Aro en un torneig que repartirà 24.000 euros. Les jugadores, doncs, podran posar-se en forma abans que es reprengui el calendari internacional.

Bassols i Payola debutaran avui mateix (17.30 h) a les pistes del club gironí i Bolsova ho farà demà. El quadre masculí també inclou alguns jugadors rellevants del tennis català, començant pel jugador del RCP Polo Steven Díez, número 14 del rànquing de la federació espanyola. Un altre dels favorits serà el rosinc Eduard Esteve, jugador del Girona Tennis Pro, que ocupa el lloc 30 del rànquing espanyol.

La participació serà d’uns 85 tennistes en la categoria masculina i de 37 en la femenina. És la quarta edició d’un torneig que recorda una de les persones que més han fet pel club en la història de més de cent anys de l’entitat. Fins avui es jugaran els partits de la fase prèvia.

El fet que molts jugadors i jugadores necessitin activar-se després del confinament ha beneficiat la inscripció. El tennis, a més, és un dels esports que han tingut menys problemes en la represa per la falta de contacte dels esportistes i perquè es juga en espais oberts. En aquest sentit, no hi ha problemes per al públic per accedir a veure els partits, més enllà de portar una mascareta i mantenir una certa distància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)