Ciclisme

Chris Froome canviarà d’aires la temporada que ve

Ciclisme. El britànic buscarà el seu cinquè Tour a l’estructura en què ha corregut deu anys, una etapa que qualifica com a fenomenal

Chris Froome (1985) no renovarà el seu contracte amb el Team INEOS i, d’aquesta manera, deixarà l’estructura del conjunt britànic després de deu anys en què ha guanyat quatre cops el Tour, dos la Vuelta i un el Giro.

“Espero nous i emocionants reptes, però el meu objectiu segueix sent guanyar el meu cinquè Tour amb l’Ineos” assegura el corredor nascut a Kenya, que qualifica la dècada com a fenomenal i que aquesta primavera va especular amb la possibilitat de córrer la cursa francesa amb un altre equip per la presència d’Egan Bernal i Geraint Thomas, els dos darrers campions a París, en el seu propi conjunt.

Els rumors ja situaven el britànic en l’equip d’Israel (Start-Up Nation), fins i tot aquest 2020, un dels únics capaços de fer una inversió d’aquestes característiques. El Bahrain va ser l’altra formació a la qual hauria pogut acabar l’any Froomey.

“El contracte de Chris Froome s’acaba el desembre i hem decidit no renovar-lo” diu el mànager de l’equip, Dave Brailsford, que argumenta la cronologia de l’anunci: “El fem abans del què és habitual per posar fi a les especulacions recents i permetre que l’equip es centri en la temporada que tenim al davant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)