Handbol

El Barça fitxa Domen Makuc per quatre temporades

Handbol. El central eslovè, de només vint anys, és un dels jugadors europeus amb més projecció en la seva posició

El Barça i el Celje han arribat a un acord per a la incorporació del jove central eslovè Domen Makuc (Postojna, 2000) per a les quatre pròximes temporades. Amb 20 anys acabats de fer, Makuc (1,88 m i 85 kg) és un dels jugadors amb més projecció de l’handbol europeu. Tot i la seva joventut, el primera línia ja acumula quatre temporades com a professional i va debutar amb el Celje en la Lliga de campions el curs 2016-17, amb un balanç de 26 partits i 31 gols. L’eslovè és un director de joc a qui li agrada fer jugar l’equip, amb moltes habilitats tècniques, ràpid i atrevit. Té una bona visió de joc per connectar amb la posició de pivot i una forta personalitat. A més, és campió europeu amb la selecció eslovena en categoria júnior.

Makuc podrà continuar el seu procés de creixement al costat d’alguns dels millors primeres línies del món com Luka Cindric, Aron Pálmarsson o Raúl Entrerríos, que ha allargat un curs més la seva etapa com a jugador. “Són alguns dels millors jugadors del món. Desitjo conèixer-los i aprendre d’ells”, explica Makuc, que en les propers setmanes serà presentat oficialment com a nou jugador blaugrana.

Més enllà del fitxatge de Makuc, el Barça i el RK Celje Pivovarna Lasko també han arribat a un acord de col·laboració pel qual ambdues entitats compartiran coneixement i mètodes de treball per a la formació tècnica dels seus entrenadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)