Handbol

Langaro completa la primera línia del Barça

Handbol. L’equip blaugrana confirma el fitxatge del lateral esquerre brasiler per a les tres pròximes temporades

El Barça ha oficialitzat el fitxatge del lateral esquerre brasiler Haniel Langaro Umarama, 1995) per a les tres pròximes temporades. L’internacional brasiler prové del Dunkerque, de la lliga francesa, on ha jugat els tres últimes cursos. Després de formar-se al Brasil, Langaro va fer el salt a Europa de la mà del Logronyo la Rioja, on hi va militar una temporada i mitja, del gener del 2016 a l’estiu del 2017, abans d’incorporar-se al conjunt francès.

Es tracta d’un lateral golejador, amb una àmplia gama de recursos per al llançament a porteria i molta valentia i habilitat per afrontar duels directes d’un contra un. A Barcelona coincidirà amb el seu compatriota i amic Thiagus Petrus, amb qui es coneixen perfectament de la selecció brasilera. “He parlat amb ell de l’equip i m’ha dit que aquí tots els jugadors tenen una forta mentalitat guanyadora”, ha dit el primera línia en declaracions als mitjans del club blaugrana.

Per la seva banda, David Barrufet, mànager esportiu de la secció, ha destacat les qualitats de Langaro que s’adapten a la perfecció al model de joc del Barça: “Ataca i defensa, per tant ens permet fer el contraatac més ràpid”.

Amb la confirmació de Langaro i Makuc, el Barça completa la primera línia, on ja hi formaven Entrerríos, Cindric, Pálmarsson, Mem, Dolenec i N’Guessan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)