Tennis

Bolsova i Esteve, a la final del memorial Joan Puig i Linda Tibbs

Tennis. L’empordanesa tindrà la jove Ane Mintegui (2003) al davant i el jugador del Girona Tennis Pro s’enfrontarà al cap de sèrie del torneig Steven Díez

El CT Girona tanca aquest diumenge el memorial Joan Puig i Linda Tibbs, amb 5.000 euros en premis, amb Aliona Bolsova i Eduard Esteve a les finals previstes per a les 10.30 h (femenina) i 11 h (masculina).

L’empordanesa tindrà al davant Ane Mintegui, que ha superat la blanenca Marina Bassols (1999) en una semifinal que s’ha allargat quatre hores i que començava amb la jugadora del RCT Barcelona per davant (4-6). La basca nascuda el 2003 ha capgirat el marcador primer amb un segon set que s’ha resolt al desempat (7-6) i un tercer molt dur per la calor que ha marcat la jornada al CT Girona (6-2). Bolsova ha superat Paula Arias 6-0 i 7-6 després d’un segon set que s’ha complicat (4-1) per a la palafrugellenca.

El reusenc del Girona Tennis Pro, que ocupa el lloc 30 del rànquing espanyol, s’enfrontarà al cap de sèrie del torneig Steven Díez (RCP Polo) i 14è de la federació espanyola. Eduard Esteve ha superat Antonio Muñiz, que amb 4-0 ha abandonat per molèsties en una espatlla. Díez, en canvi, ha hagut de suar de valent per desfer-se del maçanetenc Pol Toledo en la primera semifinal i també després de quatre hores. Com en la primera semifinal femenina, el jugador de casa ha començat manant (3-6) però a partir del segon set s’han girat les tornes (7-6 i 6-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)