Més esport

L’Hospitalet tanca les instal·lacions esportives

COVID-19.

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha tancat les pistes esportives a l’aire lliure per evitar contactes que facilitin la propagació de l’coronavirus mentre les autoritats sanitàries treballen en la identificació dels focus que han ocasionat un rebrot a la ciutat, amb més de cent casos. L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín ha avançat que la setmana que es crearà un comitè de seguiment del rebrot i ha explicat que s’està a l’espera que les autoritats sanitàries els informin aquest diumenge sobre els nous focus en la segona ciutat més gran de Catalunya, on els casos han passat de 30 a 107 en una setmana.

Marín ha explicat que, mentrestant, el consistori ha decidit tancar instal·lacions esportives a l’aire lliure en parcs de la ciutat per evitar contactes, sobretot entre els joves que es concentren en ells per jugar a bàsquet, i ha tornat a fer una crida a la responsabilitat ciutadana per frenar l’expansió de la COVID-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)