Tennis

El Memorial Joan Puig i Linda Tibbs, per als favorits

Tennis. Aliona Bolsova i Steven Díez guanyen el torneig del CT Girona després de superar Ane Mintegui i Eduard Esteve en les respectives finals

Cap sorpresa en les finals del Memorial Joan Puig i Linda Tibbs, el torneig que organitza el CT Girona i que repartia 5.000 euros en premis. Perquè els caps de sèrie número u de la cita gironina disputada aquesta setmana passada, Aliona Bolsova (Real Club de Tennis Barcelona 1899) i Steven Díez (RCP Polo), s’han adjudicat els títols després de superar en la final la jove basca Ane Mintegui (2003), per 6-3, 6-7 i 6-3, i el reusenc del Girona Tennis Pro Eduard Esteve, per 7-6 i 6-0.

Bolsova va necessitar el tercer set per desfer-se d’una de les sensacions del torneig, que ja va eliminar, dissabte en un partit de quatre hores, la blanenca Marina Bassols (RCT Barcelona) en la semifinal. Díez (RCP Polo), en canvi, va enllestir la final per la via ràpida a causa de les molèsties a l’abductor que tenia Esteve, que fins i tot va requerir l’assistència del fisioterapeuta.

Els familiars de Joan Puig, una de les persones que més han fet pel club en la història de més de cent anys de l’entitat, van entregar els premis juntament amb el president de la federació catalana, Jordi Tamayo, i el del CT Girona, Carlos Montañés. La darrera jornada de la quarta edició del torneig, amb 85 tennistes en la categoria masculina i 37 en la femenina, va registrar una notable assistència de públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)