Voleibol

“Hem fet un cop d’autoritat”

Voleibol. Maribel Zamora valora molt positivament la força del grup opositor que lidera exercida en l’assemblea de la RFEVB

“Hem fet un cop d’autoritat”, sentencia la presidenta de la federació catalana, Maribel Zamora, a l’hora de valorar la força del grup opositor al president de l’espanyola, Agustín Martín Santos, en l’assemblea de la federació espanyola de voleibol de dissabte a Madrid. Zamora, amb el suport d’onze de les dinou federacions territorials, es presentarà a les eleccions, que es podrien fer al novembre. La directiva catalana va ser destituïda de la vicepresidència per Martín Santos després de vuit anys en el càrrec quan li va comunicar que es presentaria.

En l’assemblea, Martín Santos va veure com fins a sis de les seves propostes de gestió eren tombades amb la força del grup del canvi, que tindrà molt a dir en les eleccions, en les quals primer s’elegirà una nova assemblea de 69 membres –el 70è és el president– que elegiran la presidència, i una nova comissió delegada. “No hi ha confiança en l’actual president i hi ha ganes de canvi. Això ha quedat clar quan l’assemblea ha votat en contra de sis propostes de gestió. Lluitarem perquè es produeixi aquest canvi”, afirma Zamora, que va defensar que tant en la Superlliga masculina com en la femenina es proclami un campió. La proposta va ser tombada per 25-23 després de repetir-se la votació. “Creiem que malgrat que la competició no es va acabar, la classificació és un fet objectiu i que atorgar els títols als clubs –Logronyo i Unicaja – també és positiu quant a patrocinadors i subvencions d’administracions.” De fet, al Logronyo ja no li caldrà perquè malgrat ser l’equip estatal femení més llorejat de la darrera dècada ha plegat veles.

Per contra, el grup del canvi va evitar els descensos masculins perquè la comissió delegada ja ho havia determinat així ja fa mesos i ara hauria comportat un daltabaix als implicats, el Melilla i l’Almoradí.

LA PROTAGONISTA

No hi ha confiança en l’actual president i hi ha ganes de canvi. Això ha quedat clar en l’assemblea
Maribel Zamora
presidenta fed, catalana

President amb les mans lligades

Els punts denegats van ser l’autorització a la comissió delegada per realitzar les modificacions pertinents en les estructures de les competicions estatals, per adaptar-les al nombre d’equips inscrits; l’autorització al comitè executiu per modificar les normes de Superlliga per promoure el desenvolupament de la divisió d’honor; l’autorització a la signatura d’acords per a la promoció i el desenvolupament del voleibol i el vòlei platja; l’autorització relativa a la signatura de convenis o d’un altre tipus de protocols per a la construcció i equipament d’instal·lacions, l’autorització de la concessió per part de la RFEVB de préstecs a l’empresa Centre Internacional de Desenvolupament de Voleibol i Vòlei Platja SLU i la creació d’un fons de contingència de la RFEVB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)