Futbol sala

El Barça fitxa el porter Miquel Feixas fins al 2024

Futbol sala.

El Barça ha dipositat l’import de la clàusula de rescissió del jugador a la RFEF i Miquel Feixas torna després de guanyar experiència a primera divisió i convertir-se en un dels porters més destacats de la lliga a l’Industrias Santa Coloma. El Barça ha arribat a un acord amb el porter català fins al 30 de juny del 2024, ampliable a una temporada més. L’acord definitiu està supeditat al fet que el jugador superi la revisió mèdica prevista per als propers dies. És el segon fitxatge després de l’anunci de la contractació del tanca portuguès André Coelho. Les baixes són Roger Serrano, el porter Juanjo Angosto, Mario Rivillos, Arthur Guilherme i Boyis.

Miquel Feixas és un porter de 22 anys, que va néixer a Barcelona el 4 de setembre del 1997, format a les categories inferiors del Barça entre el 2012 i el 2018, i que ha jugat les dues últimes temporades a l’Industrias Santa Coloma. També ha estat internacional en categories sub-18 i sub-21. Destaca sobretot per la seva agilitat sota els pals i domini del joc amb els peus.. Feixas va arribar al Club en categoria Cadet i amb el Barça va guanyar tres campionats d’Espanya juvenils i la lliga de Segona Divisió amb el Barça B la temporada 2016/17. Feixas va arribar a debutar amb el primer equip quan només tenia 18 anys i era juvenil, en un partit de lliga contra el Jumilla disputat al Palau el 18 de setembre del 2015. Ja amb Andreu Plaza a la banqueta, que també el va dirigir al filial, Miquel Feixas va ser el tercer porter del primer equip les temporades 2016/17 i 2017/18 abans de la seva marxa a l’Industrias Santa Coloma. En les seves primeres paraules com a jugador del Barça, Feixas ha reconegut que compleix un objectiu vital tornant al club on es va formar. “Estic molt feliç de tornar a casa, al club de la meva ciutat i al club de la meva vida on vaig estar sis anys. Ara, i després de dos anys a Santa Coloma, crec que torno com un jugador molt més madur. Serà un plaer defensar aquest escut i aquests colors una altra vegada i estic impacient per tornar a estar amb tots vosaltres al Palau. Segur que equip i afició, tots units, serem un per assolir tots els objectius, guanyar títols i passar-nos-ho bé”, ha dit Miquel Feixas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)