Handbol

El KH-7 Granollers tornarà a jugar la competició europea

Handbol. Disputarà la segona eliminatòria de la nova European Cup femenina a partir de l’octubre

El KH-7 Granollers tornarà a disputar una competició europea aquesta temporada i jugarà la nova European Cup Femenina. La federació europea (EHF) ha inclòs al conjunt granollerí entre els 41 equips que disputaran aquesta competició a partir del 10 i 11 d’octubre. El KH-7 Granollers jugarà la segona eliminatòria, la primera en disputar-se perquè pel nombre d’equips no es jjuga la primera. Hi ha 18 equips en aquesta segona ronda entre els quals hi ha dos conjunts més de la divisió d’honor femenina, el Rincón Fertilidad Màlaga i el Rocasa Gran Canaria. Els nou guanyadors dels enfrontaments passaran a la tercera eliminatòria on estan esperant 23 equips amb l’Atlético Guardés i l’Elx de la lliga estatal.

Serà la segona temporada que el KH-7 Granollers disputi una competició europea. En la passada el conjunt vallesà va disputar la Challenge Cup, va fer una gran actuació i va arribar a les semifinals abans que s’aturés la competició per la pandèmia mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)