Waterpolo

El CN Terrassa tanca la plantilla de l’equip masculí

Waterpolo. Ha fet quatre incorporacions, Pepe Motos, Rubén de Lera, Óscar Carrillo i Ivan Sánchez, i te cinc baixes

El CN Terrassa ha tancat la plantilla de l’equip masculí, amb quatre incorporacions i cinc baixes, per la temporada 2020/21. El club ha fet servir dos criteris per confeccionar-la, rejovenir l’equip, i adaptar-se a la nova realitat econòmica. Les quatre cares noves són els porters Pepe Motos, de 28 anys i que no tenia equip, i el jove del planter Ivan Sánchez, de 19. Les altres dues incorporacions són Rubén de Lera, procedent de l’Aix en Provence francès i Óscar Carrillo, que ve del Sabadell. Tots dos tenen 28 anys.

En el capítol de baixes, no continuen els dos porters Iñaki Aguilar i Biel Segura, i tampoc els veterans Sergi Mora, de 38 anys, i Óscar Aguilar, de 33. Sergi Mora passarà a ser el segon entrenador de l’equip. En principi tampoc continuarà Bernat Sanahuja però el club diu que actualment encara no s’ha fet efectiva la seva clàusula de rescissió del seu contracte. La plantilla de l’entrenador Dídac Corbacho la completaran Ricard Alarcón, Fran Sánchez, Oriol Rodríguez, Alberto Barroso, Víctor Gutiérrez, Agustí Pericas, Jordi Chico, Sergio Prieto i Víctor Alegre.

El CN Terrassa també ha confirmat la seva participació en la ronda de classificació de la Champions League que es farà entre el 23 i el 25 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)