Ciclisme

Nivell de copa del món d’XCO en la copa catalana a la Vall de Boí

Ciclisme. La segona cita de la Super Cup Massi, de la qual només se n’ha disputat la clàssica de Banyoles (23 febrer), compta amb campions estatals i del món a la graella de sortida

Victor Koretzky i Milan Vader (KMC-Orbea), campions estatals de França i els Països Baixos, el campió d’Europa júnior i tercer a la general de la darrera copa del món sub-23, Jofre Cullell (Megamo Factory Team), el líder de la Copa Catalana Internacional Biking Point, Christofer Bosque o el campió de la general el 2018, Ever Alejandro Gomez (Olympia Factory Cycling Team), són els noms de referència de la cursa masculina de la Super Cup Massi d’aquest cap de setmana a la Vall de Boí, la segona des de la clàssica a Banyoles el darrer cap de setmana de febrer.

La cursa femenina encara tindrà més nivell perquè compta amb la campiona del món Pauline Ferrand-Prévot (Canyon), l’osonenca Clàudia Galicia (Megamo), la gironina Txell Figueras (MMR) o les sub-23 franceses Pasquine Vandermouten i Léa Bouilloux (Massi).

Primers dorsals a la CRI de la Vall de Lord

Clàudia Galicia (Megamo Factory Team) és la vencedora de la primera cursa de la copa catalana des de la quarantena, el cap de setmana passat a Sant llorenç de Morunys. Una contrarellotge que va fer en 43:20, amb (MMR Factory Racing) i a Sara Gay (Biking Point) segona i tercera a un minut i mig. En homes, Christofer Bosque (Biking Point) va ser el més ràpid en 39:16 seguit de Jofre Cullell (Megamo Factory Team) a només cinc segons. El tossenc Dídac Carvacho (Irontech-Tecnic-Ambisist) va fer el tercer ,millor registre i acabava segon sub-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)