Handbol

El Barça inicia la lliga a casa contra el Port Sagunt i el Fraikin Granollers visitarà el Benidorm

Handbol. La federació espanyola ha dit que no reconeix el sorteig perquè no hi havien els noms del Cisne i el Villa de Aranda, ascendits de plata, però que no han completat els tràmits

El Barça iniciarà la lliga a casa contra el Port Sagunt el 2 o el 3 de setembre i en aquest primer partit rebrà la copa de campió de la temporada passada. Aquest ha sigut un dels requisits que s’han estipulat abans del sorteig, que el conjunt blaugrana jugues la primera jornada a casa per poder-li fer entrega del trofeu. Un altre requisit ha sigut que els equips de la mateixa comunitat autònoma no juguessin a la vegada a casa o a fora per motius televisius i per això el Granollers iniciarà la lliga visitant la pista del Benidorm.

Els dos equips que han pujat de la divisió d’honor plata, el Cisne i el Villa de Aranda, no han estat inclosos en el sorteig. Els dos han fet la inscripció però estan pendent de completar la documentació requerida per l’Asobal. Per això el sorteig s’ha fet amb els 16 equips que van disputar la competició la temporada passada i hi han entrat dues boles en el bombo com a club numero 17 i club numero 18, sense cap nom d’equip. Un representant de la federació espanyola ha mostrat publicament el seu desacord amb aquesta manera de fer el sorteig sense els noms de tots els equips, i ha dit que ho traslladarà al òrgans judicials i que la federació no reconeix el sorteig que s’ha realitzat. Durant el sorteig s’ha presentat la nova pilota amb que es jugarà la competició. La primera jornada de la competició ha portat els següents emparellaments: Club numero 18-Puente Genil, Club numero 17-Conca, Benidorm-Granollers, Bidasoa-Ademar, Valladolid-Cangas, Barça-Port Sagunt, Guadalajara-Anaitasuna, Nava-Osca i Sinfin-La Rioja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)