Ciclisme

Ivan Ramiro Sosa (Ineos) enllaça el seu tercer triomf a les Lagunas de Neila

Ciclisme. Remco Evenepoel ha conservat el mallot de líder en la darrera etapa de la volta a Burgos

Remco Evenepoel (Deceuninck) és el vencedor de la volta a Burgos, que ha acabat amb la tradicional etapa amb final a les Lagunas de Neila en què per tercer any el triomf parcial ha estat per a Ivan Ramiro Sosa (Ineos).

Mikel Landa (Bahrain), que acaba segon a la general, no s’ha pogut esperar i just agafar el trencant cap al final d’etapa ha atacat a 4,1 quilòmetres de meta un cop els seus gregaris havien castigat el pilot en l’aproximació. Amb 32 segons de desavantatge en la general el basc ho ha tornat a intentar a 3,5, aprofitant que els favorits a la general es vigilaven en excés.

El líder Evenepoel, com si fos un veterà, deixava fer els Mitchleton amb Yates i Chaves. I ha estat Chavito el que ha neutralitzat Landa a 3 quilòmetres per meta, acompanyat del líder i Sosa (Ineos). El jove belga, despenjat Chaves, ha imposat el seu ritme a dos quilòmetres i s’ha esperat que el seu company Joao Almeida (Deceuninck) arribés al grup. I just llavors: cop de pedal a 1.500 metres perquè Landa i Sosa l’atrapessin al cap de 200.

Sosa ha esperat a 650 i, llavors, ha obert forat respecte Landa, segon a 7 segons i Evenepoel, tercer a 10. Almeida ha acabat finalment quart en l’etapa a 37 segons i tanca el podi de la general mentre David de la Cruz (UAE) arribava desè a 1:12 i en la global ha finalitzat vuitè a 2:34.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)