Atletisme

Vicente amplia la col·lecció

Atletisme. L’hospitalenca supera a Lisboa el rècord català absolut de 100 m tanques (13.60)

Maria Vicente, de només 19 anys, ha afegit un altre registre a la seva impressionant col·lecció de rècords catalans i espanyols. L’hospitalenca va vèncer dissabte en els 100 m tanques del míting de Lisboa amb un temps de 13.60, que rebaixa en dues centèsimes la seva plusmarca catalana absoluta, compartida des de l’any passat amb Marta Miró (13.62), i en només una el rècord d’Espanya sub-20, que tenia la basca Nora Orduña (13.61) des del 2016. Amb aquesta marca, Vicente se situa al capdavant del rànquing espanyol de l’any, que liderava la vilafranquina Xènia Benach, del Cornellà Atlètic, amb 13.77.

Maria Vicente, que a principis de març va decidir canviar d’aires i traslladar-se del CAR de Sant Cugat, on s’entrenava amb Fernando Martínez, a Sant Sebastià amb Ramon Cid, evidencia amb aquest nou registre els seus progressos en les tanques, un dels seus punts forts en l’heptatló. Tot i que va passar el confinament a l’Hospitalet, la catalana ja fa setmanes que s’entrena a la ciutat basca al costat, entre d’altres, de Teresa Errandonea, la vigent campiona estatal tant de 100 m tanques com de 60 m tanques.

A Lisboa, la campiona mundial sub-18, i europea sub-18 i sub-20 d’heptatló també estava inscrita en llargada, però només va fer dos intents i amb 5,87 no va poder passar de la vuitena posició.

Vicente ja havia començat la campanya a l’aire lliure dijous en un control a Sant Sebastià, on va competir en 100 m tanques (13.91), en 100 m (11.91) i en llançament de pes (11,69 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)