Ciclisme

Jofre Cullell i Clàudia Galicia, campions de Catalunya de BTT

Ciclisme. La cita disputada a Vilajuïga ha comptat amb participació de corredors francesos, com Hugo Drechou i Pauline Ferrand-Prévôt, que han guanyat les curses elit

Jofre Cullell i Clàudia Galicia (Megamo) són els nous campions de Catalunya de BTT en la modalitat olímpica, un cop disputada la competició a Vilajuïga amb més de 200 participants entre els quals Hugo Drechou (Massi) i Pauline Ferrand-Prévôt (Canyon), que han guanyat les curses elit. La cita ha estat marcada per les mesures sanitàries i la calor, asfixiant en la darrera sortida amb elits, sub-23 i júniors masculins.

Drechou ha superat Cullell a l’esprint i el colomenc s’ha endut el títol català, amb Francesc Guerra (Buff-Scott) tercer i com a millor català elit a 23 segons, en el seu retorn a les curses un cop superada la seva lesió. Cristopher Bosque (Biking Point) era quart i segon elit i Dídac Carvacho (Irontech-Tecnic-Ambisist) quart i segon sub-23.

Més nivell

La campiona del món Pauline Ferrand-Prévôt (Canyon) i la campiona olímpica a Londres Julie Bresset (Massi) han estat primera i segona –a 3:06– en la cursa elit femenina, en la què Clàudia Galicia (Megamo) ha guanyat el títol català amb el tercer lloc entrant a 8:12 de la múltiple campiona francesa. Txell Figueras (MMR), a 5:07 de Galicia ha estat segona en el campionat el podi del qual el tanca Noemí Moreno (Torrdembarra) a 6:46 de l’osonenca del Megamo. En aquesta segona cursa del programa Víctor Pérez (Surià Bicis) i Francesc Freixer (Starbike) han guanyat en màster 30 i 40 mentre Lídia Fuentes (Kenda) era campiona en sub-23 femení.

Oriol Alcaraz (Autocars Sagalés) i Marta Cano (BGTeam) en cadet, Nerea Marfil (Kross) en júnior femení, Joan Antoni Asensi (Trèvol-Bikesports) en màster 50, Josep Palomino (PC Navarcles) en 60 i Mia Aguilar (Biking Point) en femení eren campions en la primera cursa disputada.

En la darrera cursa, en la categoria júnior, Roger Ferrer (73 Factory Eco) era proclamat campió amb Marc Vilardell i Aniol Morell (Irontech-Tecnic-Ambisist) segon i terce a menys d’un minut.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)