Handbol

Canvis de rols

Handbol. Entrerríos hereta el braçal de Tomàs, i Gonzalo i Fàbregas s’afegeixen al grup de capitans del Barça, on continua Sorhaindo

La retirada de Víctor Tomàs, forçada per una afectació cardíaca, ha provocat moviments entre el grup de capitans del Barça. Raúl Entrerríos, que ha allargat un curs més la seva etapa de jugador per l’ajornament dels Jocs, heretarà el braçal de l’extrem barceloní i Cedric Sorhaindo, que com el central asturià ja fa una dècada que va arribar al club blaugrana, passarà de tercer a segon entre l’escalafó de capitans. Les novetats són la incorporació del porter del planter Gonzalo Pérez de Vargas i del pivot de Banyuls de la Marenda Ludovic Fàbregas, que demostra la seva ascendència en el grup amb només dues temporades en el Barça.

Entrerríos, que el 12 de febrer farà 40 anys i que a partir del curs vinent passarà a formar part del cos tècnic, valorava així als mitjans del Barça el seu nou rol en l’equip de Xavi Pascual: “Per a mi és un orgull i un privilegi ser el capità d’aquest equip, en un gran club com el Barça, amb grans capitans en la seva història. S’ha de ser responsable en un càrrec com aquest, i continuaré amb el mateix compromís que he demostrat les últimes deu temporades.” Gonzalo Pérez de Vargas, nascut a Toledo però format al planter blaugrana, també ha parlat del salt al tercer graó de la capitania: “És un pas més en la meva carrera i un reconeixement a la meva trajectòria al club i al meu treball.” D’altra banda, Fàbregas, que exercirà de quart capità tot just en la tercera temporada al club, comenta: “És molta la confiança del club, dels entrenadors i dels companys, i estic molt agraït. Intentaré continuar igual, ajudant, sent jo mateix. Això no em canviarà, però estic molt content i orgullós d’entrar al grup de capitans.”

Inici de la pretemporada

Després d’haver passat els controls físics i les proves mèdiques de coronavirus divendres, l’equip de Xavi Pascual inicia avui la pretemporada a la Ciutat Esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)