Ciclisme

Els títols, sense victòria

Ciclisme. Jofre Cullell i Clàudia Galicia, campions de Catalunya de BTT amb triomf a l’esprint de Drechou, i Ferrand-Prévôt i Bresset primera i segona

Jofre Cullell i Clàudia Galicia (Megamo) són campions de Catalunya de BTT en la modalitat olímpica, un cop disputada la competició a Vilajuïga amb més de 200 participants, entre aquests Hugo Drechou (Massi) i Pauline Ferrand-Prévôt (Canyon), que guanyaven les curses elit. La cita va estar marcada per les mesures sanitàries i la calor, asfixiant en l’última sortida amb elits, sub-23 i júniors masculins.

Drechou va superar Cullell a l’esprint després d’una remuntada del colomenc, que pagava l’esforç però que s’enduria el títol català, amb Francesc Guerra (Buff-Scott) tercer i com a millor català elit a 23 segons, en el seu retorn a les curses un cop superada la seva lesió. Cristopher Bosque (Biking Point) era quart i segon elit i Dídac Carvacho (Irontech-Tecnic-Ambisist) quart i segon sub-23. “En la penúltima volta he caigut a la baixada abans de la meta i he hagut de parar. En l’última m’ha tocat remar fins que he aconseguit contactar i, finalment, m’ha superat a l’esprint”, explica Cullell.

Més nivell

La campiona del món Pauline Ferrand-Prévôt (Canyon) i la campiona olímpica a Londres Julie Bresset (Massi) eren primera i segona –a 3:06– en la cursa elit femenina, en la qual Clàudia Galicia (Megamo) guanyaria el títol català amb el tercer lloc entrant a 8:12 de la campiona del món en les tres disciplines del ciclisme. “Ha estat una cursa dura, maca i molt tècnica. És un plaer que hi siguin la campiona del món i la campiona olímpica, però jo he fet la meva i l’objectiu era el campionat de Catalunya. Feia temps que no podia venir i, guanyant-lo, no puc demanar res més”, diu la corredora del Megamo.

Txell Figueras (MMR), a 5:07 de Galicia, és segona en el campionat, el podi del qual el tanca Noemí Moreno (Torredembarra) a 6:46 de l’osonenca del Megamo. En aquesta segona cursa del programa, Víctor Pérez (Surià Bicis) i Francesc Freixer (Starbike) van guanyar el títol màster 30 i 40 mentre Lídia Fuentes (Kenda) era campiona en sub-23 femení.

En l’última cursa, en la categoria júnior, Roger Ferrer (73 Factory Eco) aconseguia el títol amb Marc Vilardell i Aniol Morell (Irontech-Tecnic-Ambisist) segon i tercer a menys d’un minut.

PROTOCOL I CALOR

Les mesures sanitàries i l’alta temperatura marquen la cita a Vilajuïga
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)