Voleibol

Kliokmanaite-Puri i els germans Monfort repeteixen victòria a Torredembarra

Vòlei platja.

Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, i els germans Javi i Vicente Monfort, en la masculina han repetit victòria en la prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, que s’ha disputat a Torredembarra.

La lituana, Erika Kliokmanaite, i l’estoniana, Kadri Puri, han tornat a pujar al més alt del podi, repetint triomf com ja van fer a la primera prova disputada a Barcelona. En aquesta ocasió, la final l’han disputat contra la parella formada per Nazaret Florián i Nuria Bouza. La final ha començat amb moltes imprecisions de Florián-Bouza però han sabut corregir el seu joc i han arribat a forçar el set de desempat, en un partit vibrant i jugades espectaculars.

La final masculina també ha estat molt ajustada entre els germans Monfort i la parella formada per Zdravko Kamenov i Sergio Ramírez. Tot i que el primer parcial ha estat més clar pels valencians, Kamenov-Ramírez han tingut a tocar forçar el set de desempat. L’experiència dels Monfort ha sortit a la llum i ha permès als germans sumar la segona victòria en el circuit català.

En aquesta ocasió, el premi de la “Parella perfecta”, que entrega Vichy Catalan al millor i a la millor jugadora de la jornada, ha estat per Nuria Bouza i Javi Monfort. La tercera posició en la categoria femenina ha sigut per Júlia Bonet i Rebeca Fernández, que tornen al podi però no han pogut repetir la segona posició aconseguida a Barcelona. En nois Javi Naya i Carlos Mora han repetit el tercer lloc del podi.

A l’entrega de premis hi han participat Raul García, regidor d’esports de Torredembarra; Maite Meca, vicepresidenta de la Federació Catalana de Voleibol i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. La propera parada del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour serà a Vilanova i la Geltrú el 15 i 16 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)