Handbol

KH-7 Granollers-Gijón, en la copa

Handbol. El sorteig del torneig del KO femení ha emparellat les vallesanes i les asturianes en els quarts. La final a vuit es disputarà del 3 al 6 de setembre a la localitat malaguenya d’Alhaurín de la Torre

El sorteig de la final a vuit de la copa femenina ha emparellat al KH-7 Granollers amb el Liberbank Gijón en els quarts de final de la competició. El partit es disputarà el dijous 3 de setembre a la localitat malaguenya d’Alhaurín de la Torre, on ahir es va completar e quadre de la copa. Els altres tres partits de quarts de final enfrontaran l’Amara Bera Bera –actual campió– amb l’Elx Visitelche.com; l’Aula Alimentos Valladolid amb l’Atlético Guardés, i el Rincón Fertilidad Màlaga, l’amfitrió, amb el Rocasa Gran Canària. Les hores dels partits ja estan determinades, però l’ordre dependrà de Teledeporte, que en farà dos per televisió i dos pel web. Els quatre partits de quarts del dia 3 es jugaran a les 12.15 h, 15.30 h, 18.00 h i 20.30 h. Si el KH-7 Granollers supera els quarts, en la semifinal es trobarà el guanyador del Rincón Fertilidad Màlaga - Rocasa Gran Canària.

El divendres 4 serà de descans pel fet d’estar en l’inici de la temporada i les semifinals es jugaran el dissabte 5 (19.15 h i 21.15 h). El títol es decidirà el diumenge 6 de setembre a partir de tres quarts de sis de la tarda.

La federació espanyola ha decidit que en aquesta ocasió no es disputi la MiniCopa d’Espanya femenina que havien de jugar els equips cadets dels vuit equips participants en la copa femenina. Ho ha fet per les dates en que es jugarà, a l’inici de temporada, i per la situació sanitària actual.

EL PROTAGONISTA

L’enfrontament amb el Gijón serà complicat. Fa temps que no competim cap dels dos equips. Serà un bon toc d’atenció per saber realment on estem
Robert Cuesta
TÈCNIC DEL KH-7 GRANOLLErS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)