Futbol sala

El Barça exhibeix múscul i presenta els fitxatges 2020/21

Futbol sala.

El Barça de futbol sala ha presentat avui els quatre nous fitxatges per a la temporada 2020/21. Són tres cares noves –André Coelho, Matheus i Miquel Feixas-; i un vell conegut –Ximbinha–, que es queda definitivament després d’arribar com a cedit el passat mercat d’hivern. Tots quatre s’afegeixen a Dídac Plana, Aicardo, Daniel, Dyego, Adolfo, Sergio Lozano, Joselito, Marcenio, Ferrao, Esquerdinha i Ximbinha i conformen un equip de luxe amb aspiracions de lluitar per tots els títols, sobretot per la Champions.

Els nous fitxatges han signat el nou contracte amb el club en presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i del director d’Esports Professionals Albert Soler. Feixas ha firmat per quatre temporades, fins al 30 de juny del 2024, més una d’opcional; Matheus per tres temporades, fins al 30 de juny de 2023; André Coelho per dues temporades, fins al 30 de juny del 2022; i Ximbinha per una temporada, fins al 30 de juny del 2021, més una d’opcional.

Els quatre fitxatges van estrenar la samarreta de la nova temporada i ja tenen dorsal assignat. Miquel Feixas serà el 26, el mateix que portava quan jugava al filial i també a Industrias Santa Coloma; André Coelho durà el 4, el número que lluïa al Benfica; Matheus s’ha quedat el 3; mentre que Ximbinha continua amb el 99.

Les declaracions

André Coelho: “És la primera vegada que estic al Palau. M’agrada molt! És monstruós, molt gran i molt maco! Estic molt il·lusionat i tinc moltes ganes de començar a jugar ja perquè porto cinc mesos parat i estava desitjant començar els entrenaments”.

Matheus: “Aquest moment significa molt per a mi perquè sempre va ser un somni jugar en un club tan gran com el Barça. Estic feliç i em sento molt realitzat per estar aquí”.

Miquel Feixas: “Molt feliç de viure aquesta nova etapa al club, ara ja al primer equip. Sento la responsabilitat d’estar al millor club del món i defensant un escut que implica molts sentiments per a molta gent d’aquesta ciutat i de tot el món. Vinc disposat a fer-ho el millor possible, a gaudir i a deixar-me la pell i el cor per aquest equip”.

Ximbinha: “Afrontem la nova temporada amb molta il·lusió i amb moltes ganes, com sempre. Segur que lluitarem per tot. Crec que tenim un equip molt bo, hem incorporat jugadors molt bons i recuperem a Ferrao, Esquerdinha i Sergio. Tenim una plantilla molt llarga i crec que podem conquerir tots els títols de la temporada”.

Josep Ramon Vidal-Abarca: “Hem incorporat a quatre jugadors joves i que ens aportaran molta força. Són quatre fitxatges molt importants i, sobretot, esperem que ens ajudin a guanyar aquesta Champions tan desitjada per tots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)