Ciclisme

Caiguda espectacular en el metre final de la primera etapa de la Volta a Polònia

Ciclisme. Groenewegen, el guanyador, tanca durant l’esprint a Jakobsen que topa amb les tanques i cau. Prades es troba les tanques al mig, pateix una forta caiguda i es dóna un fort cop en la part inferior de l’esquena

La primera etapa de la volta a Polònia s’ha iniciat amb una espectacular caiguda a un metre de la meta que ha afectat forces corredors. El neerlandès Dylan Groenewegen (Jumbo Visma), el guanyador, ha anat tancant en els darrers metres al seu compatriota Fabio Jakobsen (Deceuninck) que ha topat contra les tanques i ha caigut just abans de l’arribada, mentre que Groenewegen ha caigut un cop ha passat la meta. Les tanques s’han mogut i han quedat al mig de l’arribada i diversos corredors han topat amb elles. Un ha estat el ciclista d’Alcanar Edu Prades (Movistar) que ha volat literalment amb la bicicleta per sobre una tanca i s’ha donat un fort cop a la part baixa de l’esquena. L’equip del català ha explicat en les xarxes socials que el cop més fort el té a la zona de l’escàpula i també té una ferida a l’esquena. Ha anat a l’hospital per comprovar com està.

Demà es disputarà la Mont Ventoux Dénivelé Challenge de 179 km, amb sortidà a la localitat francesa de Vaison-la-Romaine i arribada a l’alt del Mont Ventoux. La cursa comptarà amb la presencia del barceloní de 22 anys Roger Adrià del Kern Pharma.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)