Futbol sala

Cares noves i grans objectius

Futbol sala. L’arribada de Coelho, Matheus i Feixas i la renovació del cedit Ximbinha conformen un Barça estratosfèric que lluitarà per tot, amb la Champions com a principal desig

El Barça va presentar ahir els quatre nous fitxatges, que arrodoneixen una plantilla d’un gran potencial que aspira a tots els títols. Són tres cares noves –André Coelho, Matheus i Miquel Feixas– i un vell conegut –Ximbinha–, que es queda definitivament després d’arribar cedit en el mercat d’hivern. Tots quatre s’afegeixen a Dídac Plana, Aicardo, Daniel, Dyego, Adolfo, Sergio Lozano, Joselito, Marcenio, Ferrão, Esquerdinha i Ximbinha i conformen un equip de luxe. L’objectiu més grandiloqüent és la final a quatre de la Champions que s’ha de jugar al Palau del 8 a l’11 d’octubre. El Barça jugarà contra el KPFR –el partit comunista rus– la semifinal. En l’altre duel, El Pozo Múrcia se le haurà amb el Tyumen, també rus.

Els nous fitxatges van signar el nou contracte en presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i del director d’esports professionals, Albert Soler. Feixas ha firmat per quatre temporades, fins al 2024, més una d’opcional; Matheus, per tres temporades, fins al 2023; André Coelho, per dues temporades, fins al 2022, i Ximbinha, per una temporada, més una d’opcional.

Els reforços van estrenar la samarreta i ja tenen dorsal assignat. Miquel Feixas serà el 26, el mateix que portava quan jugava en el filial i també en l’Industrias Santa Coloma. André Coelho durà el 4, el número que lluïa en el Benfica. Matheus s’ha quedat el 3 i Ximbinha és fidel al 99.

Les declaracions

“És la primera vegada que estic al Palau. M’agrada molt! És monstruós, molt gran i molt maco! Estic molt il·lusionat i tinc moltes ganes de començar a jugar ja, perquè fa cinc mesos que estic parat i estava desitjant començar els entrenaments”, reflexiona André Coelho. Matheus, per la seva banda, es mostra il·lusionat: “Sempre va ser un somni jugar en un club tan gran com el Barça. Estic feliç i em sento molt realitzat estant aquí.”

El porter Miquel Feixas viu amb sentiment el seu retorn: “Sento la responsabilitat d’estar en el millor club del món i defensant un escut que implica molts sentiments per a molta gent. Vinc disposat a fer-ho el millor possible, a gaudir i a deixar-me la pell i el cor per aquest equip.” Ximbinha té molts clars els objectius: “Segur que lluitarem per tot. Crec que tenim un equip molt bo, hem incorporat jugadors molt bons i recuperem Ferrão, Esquerdinha i Sergio. Tenim una plantilla molt llarga i crec que podem conquerir tots els títols.” El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca té clar que els reforços augmenten les possibilitats de l’equip d’Andreu Plaza: “Són joves i ens aportaran molta força. Esperem que ens ajudin a guanyar aquesta Champions tan desitjada per tots.”

ELS PROTAGONISTES

És la primera vegada que estic al Palau. És monstruós, molt gran i molt maco! Estic molt il·lusionat
Coelho
Estic molt feliç de viure aquesta nova etapa en el club. Sento la responsabilitat d’estar al millor club del món
Miquel Feixas
Aquest moment significa molt per a mi perquè sempre va ser un somni jugar en un club tan gran com el Barça
Matheus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)