Handbol

Sobradament preparats

Handbol. El Barça presenta les quatre joves cares noves en una aposta per reforçar l’actual model de joc de l’equip de Xavi Pascual

Joves, però amb força experiència. Adaptables al nou model de joc vertiginós que va implantar el Barça fa un parell d’anys i amb gran marge de creixement. Aquest és el perfil de les quatre cares noves de l’equip blaugrana amb vista al curs vinent: Blaz Janc, Haniel Langaro, Domen Makuc i Luis Frade. Ho va destacar Xavi Pascual dilluns, després del primer entrenament de la pretemporada, i ho va corroborar ahir el directiu responsable de la secció, Jordi Argemí, en l’acte de presentació. “Vam fer una anàlisi dels jugadors que volíem incorporar, tots són nois joves al voltant dels 20 anys. Això ens permet de tenir gent jove darrere els veterans que puguin aportar. No hem de desconsiderar, però, que tots tenen experiència a Europa”, va remarcar el directiu responsable. Davant la impossibilitat de fer rodes de premsa per la pandèmia, l’acte de presentació es va fer a porta tancada. A més d’Argemí, també hi van intervenir el director d’esports professionals, Albert Soler, i el mànager esportiu David Barrufet. Els quatre jugadors van signar els contractes que els vinculen al club blaugrana les pròximes temporades i van mostrar els dorsals que tindran a la seva nova samarreta.

El sistema i els companys són nous. Segur que aprendré molt i donaré el millor de mi
Blaz Janc
(23 anys / contracte fins 2024)
És un gran salt a la meva carrera. Guanyar la Champions seria un somni
Haniel Langaro
(25 anys / contracte fins 2023)
Admiro els meus companys. Per a mi és un somni de nen, quan mirava tots els partits del Barça
Luis Frade
(21 anys / contracte fins 2024)
És un honor ser aquí. Vull començar a jugar i a ensenyar al públic el que soc capaç de fer
Domen Makuc
(20 anys / contracte fins 2024)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)