Voleibol

Dones presidenciables

Voleibol. Tennis de taula. Zamora i Pajares aspiren a augmentar la presència femenina (3/66) al capdavant de federacions espanyoles

Marta Pajares, presidenta de l’Associació Espanyola de Jugadors Veterans de Tennis de Taula, i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, aspiren a ser les pròximes presidentes de federacions espanyoles. De les 66 federacions espanyoles existents, només tres les presideixen dones: vela (Julia Casanueva), rem (Asunción Rosario) i salvament i socorrisme (Isabel García). Pajares, exjugadora de la selecció espanyola, va presentar el maig del 2019 la seva candidatura amb la voluntat de donar un gir a l’actual gestió. Maribel Zamora, exjugadora, entrenadora i àrbitra de voleibol, és la presidenta de la federació catalana. Encapçala una candidatura que representa onze federacions territorials amb la voluntat de posar fi a 20 anys de mandat. Les dues candidates es van trobar fa uns dies a Madrid per posar en comú els reptes i els objectius que tenen, així com les dificultats que troben. Totes dues aposten per un canvi en el model de gestió en federacions respectives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)