Ciclisme

Roglic guanya al Colombier i reforça la candidatura al Tour

Ciclisme. El campió eslovè del Jumbo supera Bernal en l’etapa reina del Tour de l’Ain

Primoz Roglic (Jumbo) és el vencedor del Tour de l’Ain, després d’adjudicar-se l’etapa reina amb final al Colombier just quan falten tres setmanes per a l’inici del Tour. El campió eslovè és la principal amenaça, amb el seu potent equip, a l’hegemonia de l’Ineos. L’estructura britànica té els guanyadors a París de totes les edicions des del 2012 excepte la del 2014 (Nibali) i en aquesta cursa Froome (2013, 15-17) i Thomas (18) no han rendit al nivell que el guanyador del 2019, sol contra els homes de groc.

Bernal ha estat segon i Nairo Quintana (Arkea) tercer en la darrera etapa, que un cop més s’ha corregut al ritme que imposava la formació alemanya.Guillaume Martin (Cofidis) ha estat quart i Richie Porte (Trek), que l’any que ve torna a l’Ineos, cinquè.

Kruijswijk i Bennet, els dos del Jumbo que també compta amb Dumoulin, han estat quart i cinquè a la general darrere els dos colombians de l’Ineos i l’Arkea.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)