Futbol sala

El Barça es motiva pensant en el repte de la Champions

Futbol sala.

Andreu Plaza, el tècnic del Barça de futbol sala. ha enviat un missatge a l’equip davant de la incertesa sobre l’inici del campionat de lliga, que probablement no arrencarà el 5 de setembre, i la suspensió dels partits amistosos. El tècnic vol deixar clar que no canvia res i remarca que la pretemporada està enfocada a la final a quatre de la Champions que es disputarà al Palau entre el 8 i l’11 d’octubre. Falten menys de dos mesos per la semifinal contra el KPRF i aquesta, diu Plaza, ha de ser “l’única obsessió” de tots. Un repte que il·lusiona a tothom i que ha de mantenir en tensió i motivada a la plantilla durant aquesta pretemporada atípica.

“Per nosaltres no canvia res. Des del primer dia he transmès a l’equip que el nostre objectiu principal i únic de la pretemporada és enfocar-nos a la Champions. I ara encara amb més motiu després de les notícies que tenim sobre el possible retard en l’inici de la lliga.”, reflexiona l’entrenador, que té coll avall que l’inici de la temporada es pot endarrerir: “La meva impressió ara mateix, i tal com i estan les coses amb el tema de la pandèmia, és que anirem directes a la Champions, que serà la primera competició que jugarem. És un petit handicap respecte als equips russos, que segueixen en plena competició, però intentarem buscar la fórmula per competir buscant amistosos allà on sigui i amb les possibilitats que tinguem.” Respecte de la pretemporada,. “El que està clar és que serà una pretemporada molt llarga i per evitar que caigui la tensió el que intentarem és donar cada dia una motivació diferent als jugadors sempre enfocat a la Champions. Per exemple ja hem començat a entrenar amb les pilotes de la Champions i també hem començat a estudiar al rival. Es tracta d’enviar estímuls als jugadors per evitar caure en la rutina, tot i que el repte és ja de per si molt motivant per a ells i tots tenen molta il·lusió i moltes ganes. El que intentem des del primer dia és convertir el KPRF en la nostra obsessió, que és el que ens interessa. La única dificultat és que no és una pretemporada normal, sobretot perquè de moment no podem jugar amistosos, però per la resta ens ajuda tenir un objectiu tan gran a la vista per seguir motivats. Falta només un mes i mig i hem d’aconseguir que tothom segueixi enfocat i il·lusionat amb la Champions durant aquest temps”.

”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)