Ciclisme

Van Aert està en plena forma i també guanya la primera etapa de la Dauphiné

Ciclisme. El belga del Jumbo Visma ve d’imposar-se en l’Strade Bianche i en la Milà-San Remo els darrers dies

El belga Wout Van Aert (Jumbo Visma) ha tornat a demostrat que està en un gran moment de forma i ha guanyat la primera etapa del Critèrium la Dauphiné uns dies després d’imposar-se en la Milà-San Remo i en l’Strade Bianche. Els seus companys d’equip han controlat el pilot en els darrers quilòmetres de l’etapa i el belga s’ha mostrat imparable en la rampa final fins a la meta de Saint-Christo-en-Jarez. Wout Van Aert s’ha imposat al sud-africà Daryl Impey (Mitchelton Scott), mentre que un dels favorits a la victòria final, el colombià Egan Bernal (Ineos) ha acabat tercer. El murcià Alejandro Valverde (Movistar) ha ocupat la quarta posició.

L’escapada del dia l’han protagonitzat cinc corredors i tres d’ells han abandonat durant l’etapa. Un per molèsties a l’esquera i dos més per una caiguda. El suís Michael Schär (CCC) s’ha quedat sol al capdavant i s’hi ha mantingut fins a 25 quilòmetres del final quan l’ha atrapat el francès Quentin Pacher (BB Hotels), que també ha caigut en una baixada uns quilòmetres després. El pilot no ha tornat a anar plegat fins a tretze quilòmetres de la meta gràcies al treball de Jumbo Visma.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)