Waterpolo

Sergi Mora (CN Terrassa) es retira als 38 anys

Waterpolo.

El waterpolista Sergi Mora, tota una institució al Natació Terrassa, ha anunciat avui la seva retirada del waterpolo als 38 anys i a partir d’ara, passarà a ser el segon entrenador egarenc al costat de Didac Cobacho. Sergi ha anunciat el seu comiat a través de les seves xarxes socials: “Després de 30 anys jugant a waterpolo i més de 20 anys com a professional, als meus 38, acabo la meva etapa com a esportista professional”.

Nascut a Manresa (Bages) el 1982, va començar la seva carrera lligat al Minorisa. El club de la seva vida, però, ha estat el Natació Terrassa. “Aquí he passat 18 temporades fantàstiques, no només he gaudit jugant, sinó que he pogut formar una meravellosa família”, ha indicat l’exjugador.

Al llarg de la seva carrera, el manresà també va jugar a les files del Catalunya i va provar a l’estranger en les files del Debreceni d’Hongria entre d’altres. Sergi Mora va aconseguir el seu major èxit amb la selecció espanyola durant el mundial de Roma de l’any 2009, quan va aconseguir la medalla de plata. Ara seguirà lligat a les piscines: “Això no s’acaba aquí, ja que començo la meva carrera com a entrenador en la qual, com sempre, donaré el millor de mi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)