Ciclisme

Els mundials no es faran a Suïssa i la UCI busca nova seu

Ciclisme.

Els mundials no es disputaran a Aigle-Martigny (Suïssa) i la Unió Ciclista Internacional (UCI) està buscant una nova seu. La UCI ha informat que està treballant en un projecte alternatiu per garantir que els mundials es puguin disputar en les dates inicialment previstes –del 20 al 27 de setembre–, i si pot ser a Europa.

El Consell Federal Suís ha decidit mantenir fins el 30 de setembre la prohibició de fer esdeveniments que reuneixin a més de 1.000 persones a causa de la pandèmia del Covid-19. Per aquesta raó el comitè organitzador i les autoritats polítiques dels cantons interessats han determinat que no es donen les condicions per disputar el mundial a Aigle (Vaud ) i Martigny (Valais). La UCI busca una alternativa que podria incloure o no totes les curses previstes i que pugui oferir un recorregut del mateix estil que estava previst en el mundial d’Aigle-Martigny i que s’adapti al mateix tipus de corredors que inicialment havia previst participar a Suïssa. La intenció es prendre una decisió com a molt tard l’1 de setembre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)