Ciclisme

Van Aert no es cansa de guanyar

Ciclisme. Venç en la primera etapa de la Dauphiné uns dies després de guanyar la Milà-San Remo i l’Strade Bianche

El belga Wout van Aert (Jumbo Visma) ha tornat a demostrar que està en un gran moment de forma i ha guanyat la primera etapa del critèrium Dauphiné uns dies després d’imposar-se en la Milà-San Remo i en l’Strade Bianche. Els seus companys d’equip han controlat el pilot en els darrers quilòmetres de l’etapa i el belga s’ha mostrat imparable en la rampa final fins a la meta de Saint-Christo-en-Jarez. Wout van Aert s’ha imposat al sud-africà Daryl Impey (Mitchelton Scott), mentre que un dels favorits a la victòria final, el colombià Egan Bernal (Ineos), ha acabat tercer. David de la Cruz (Emirates) ha estat el millor català, en el lloc 52, amb el mateix temps que el guanyador. Marc Soler ha arribat el 100 i ha perdut 10:28 i el seu company en el Movistar Antonio Pedrero ha acabat el 138 a 15:27.

D’altra banda George Bennet (Jumbo Visma) ha estat el més fort i ha guanyat sota la pluja la dura 104 edició de la Gran Piemonte, davant de l’italià Diego Ulissi (Emirates). El neozelandès s’ha posat al davant en la pujada final dels cinc últims quilòmetres i ha sumat la segona victòria pel seu equip, el Jumbo Visma, en aquesta jornada.

Patrocini

Els mundials no es faran a Suïssa

Els mundials no es disputaran a Aigle-Martigny (Suïssa) i la Unió Ciclista Internacional (UCI) està buscant una nova seu. L’UCI està treballant en un projecte alternatiu per garantir que els mundials es puguin disputar en les dates previstes –del 20 al 27 de setembre–, i si pot ser a Europa. El Consell Federal Suís ha decidit mantenir fins al 30 de setembre la prohibició de fer esdeveniments que reuneixin més de 1.000 persones a causa del Covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)