Ciclisme

Roglic guanya al col de Porte i és el nou líder de la Dauphiné

Ciclisme. L’eslovè del Jumbo Visma ha atacat a 600 m de la meta i ha superat per vuit segons al francès Pinot

Primoz Roglic (Jumbo Visma) ha guanyat en el col de Porte, de categoria especial, i és el nou líder del Criterium la Dauphiné. L’eslovè ha atacat a 600 m de la meta i s’ha distanciat clarament del cap de files de l’Ineos, el colombià Egan Bernal, que havia controlat aquesta última pujada. Primoz Roglic ha superat per vuit segon al francès Thibaut Pinot (Groupama), mentre que Egan Bernal ha sigut desè a deu segons.

L’eslovè s’ha situat en la primera posició de la general amb dotze segons de marge sobre Thibaut Pinot. Ha substituït en la primera posició al seu company d’equip el belga Wout van Aert, que tot i ser el líder ha treballat molt pel seu equip durant l’etapa i ha encapçalat el pilot durant molts quilòmetres en persecució dels components de l’escapada del dia.

Vuit corredor s’han escapat força aviat, però no han superat per gaire els tres minuts d’avantatge. El Jumbo Visma no ha volgut que la diferència fos molt gran i en tot moment ha tingut controlada l’escapada. En l’ascensió a l’alt Maillet de primera categoria, el grupet de l’escapada s’ha trencat i s’han quedat al davant el francès Bruno Armirail (Groupama) i el suís Michael Schär (CCC) que ahir ja va anar escapat i és el líder de la muntanya. Bruno Armirail s’ha mantingut en solitari fins a vuit quilòmetres de la meta.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)