Ciclisme

Primoz Roglic colpeja primer

Ciclisme. L’eslovè del Jumbo Visma guanya al Col de Porte i és el nou líder de la Dauphiné després d’atacar a 600 m de la meta i deixar despenjats els seus principals rivals

Primoz Roglic (Jumbo Visma) ha estat el primer dels grans favorits a colpejar amb la victòria en el Criterium la Dauphiné, i ha aconseguit el lideratge en guanyar la segona etapa, que ha acabat al Col de Porte, de categoria especial. L’eslovè ha atacat a 600 m de la meta i s’ha distanciat clarament del cap de files de l’Ineos, el colombià Egan Bernal, que havia controlat aquesta última pujada. A la meta, Primoz Roglic ha superat per vuit segons el francès Thibaut Pinot (Groupama), i el colombià Nairo Quintana (Arkea) ha estat cinquè, a deu segons, i Egan Bernal, desè, amb el mateix temps.

L’eslovè s’ha situat en la primera posició de la classificació general, amb dotze segons de marge sobre Thibaut Pinot, gràcies a les bonificacions, i Egan Bernal és quart a setze i Nairo Quintana sisè a 20. Primoz Roglic ha substituït en el primer lloc de la general el seu company, el belga Wout van Aert, que tot i ser el líder ha treballat molt pel Jumbo Visma durant l’etapa i ha encapçalat el pilot durant molts quilòmetres en persecució de l’escapada del dia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)