Ciclisme

Roglic i Jumbo continuen fent por als rivals

Ciclisme. El segon lloc de l’eslovè a la Dauphiné, líder a la general, nou capítol

Davide Formolo (UAE) és el vencedor de la tercera etapa de la Dauphiné, la posada a punt per al Tour, en la qual l’eslovè Primoz Roglic i el seu equip, el Jumbo Visma, continuen atemorint els aspirants al triomf a París. L’italià va coronar la Madeleine (HC) en solitari, a 50 quilòmetres de l’arribada a Saint-Martin-de-Belleville (1a) i amb 5:50 de marge respecte dels favorits. En aquest grup, Sivakov era l’únic de l’Ineos capaç d’aguantar i, un dia més, Roglic va demostrar que té una arribada que ara mateix cap dels rivals pot discutir. Pinot (Groupama) és segon a la general a 14 segons i Buchmann (Bora), tercer a 20. Els colombians Bernal (Ineos), López (Astana) i Quintana (Arkea) són setè, vuitè i novè a 31, 32 i 35. De la Cruz (UAE) és 40è i Marc Soler, que Movistar meditava dur al Tour, 82è a 43:02.

Evenepoel, encara més

Nibali (Astana), Fuglsang (Astana) i Carapaz (Ineos) són els favorits, amb el permís del flamenc de 20 anys (Deceuninck), al triomf en el segon monument de l’any, avui a Llombardia, de 231 km, de Bèrgam a Como, que se sol córrer a l’octubre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)