Handbol

El Bordils paga la manca de ritme a Granollers

Handbol.

GRANOLLERS 42 BORDILS 21

FRAIKIN GRANOLLES:Guàrdia (Sastre), Pérez (3), Garcia, Pol Valera, Álex Márquez (4), De Sande (4), Marc Adrià Martínez (6), Gassama, Gurri (3), Lancina (3), Chema Márquez (2), Franco (4), Salinas (8), Rey (1), Antonio García (3) i Marc Ferré (1)..BORDILS:Batlle (Mach), Prat (2), Moreno, Palahí (4), Masó, Xicu Reixach (1), Ferrer, Oliver (1), Rodoreda (2), Pep Reixach (2), Fornés (4), Ferran Pou (2), Montes (2), Montenayor i Carles Pou (2).PARCIALS:24-11 i 42-21.ÀRBITRES:Van excloure Franco, Salinas i Rey, del Granollers, i Prat i Ferrer, del Bordils..

El Bordils ha començat la pretemporada amb una derrota lògica contra el Fraikin Granollers, un equip amb més rodatge, de categoria superior i que ja havia jugat un partit aquesta pretemporada. Malgrat tot, l’equip de Pau Campos ha mirat de posar en pràctica el treball d’aquestes primeres setmanes complicades, amb la presència també de jugadors molt joves a l’equip. “El partit ha servit per treure’ns la son de les orelles. Algunes de les coses que hem anat treballant han sortit bé i d’altres no tant, però la superioritat del Granollers és lògica.”

El partit s’ha jugat seguint els nous protocols sanitaris de la federació catalana d’handbol, que també s’aplicaran en la Supercopa de divendres. Per part dels gironins els màxims golejadors han estat Palahí i Fornés (5 gols). Sense Jordi González, ara al Barça B, Adrià Batlle i Sergi Mach s’han alternat a la porteria contra un rival on alguns dels nous fitxatges s’han volgut lluir, com ara el pivot xilè Esteban Salinas, que tindrà la complicada missió de fer oblidar Adrià Figueras. També han tingut minuts Chema Márquez, Oriol Rey, Antonio Garcia i els joves De Sande, Valera, Farré i Gurri.

El segon partit de pretemporada del Bordils el jugarà contra el Sant Quirze el proper dia 30. L’altre equip gironí de la divisió de plata, el Sarrià, s’estrenarà en la pretemporada el proper dia 28 contra el Palautordera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)