Handbol

La supercopa catalana dels protocols sanitaris

Handbol. Hi haurà controls de temperatura, mascaretes i només un centenar d’invitacions a repartir entre els clubs i l’organització

La competició oficial en els pavellons catalans començarà demà amb la disputa de les finals de la supercopa de Catalunya d’handbol, tant la masculina com la femenina, en el pavelló Salvador Gimeno, de Sant Joan Despí. La federació catalana aplicarà els protocols sanitaris establerts per evitar qualsevol perill entre els participants i el poc públic que estarà autoritzar a assistir-hi. En el pavelló entraran els components dels quatre equips participants: el KH-7 Granollers i el Fundació Sant Vicenç, que disputaran la final femenina (19 h), i el FC Barcelona i el Fraikin Granollers, que jugaran la final masculina (21 h). L’entrada per assistir en directe als partits serà per invitació i n’hi haurà un centenar, que seran per als quatre clubs participants i l’organització, que les repartirà entre el club col·laborador local, les autoritats que assistiran a les finals i els mitjans informatius que les cobriran en directe. Els dos partits es retransmetran en directe per Esport 3. Els clubs donaran a l’organització la llista de les persones que tinguin la invitació. Per accedir al pavelló es faran controls de temperatura i hi haurà l’obligatorietat de portar la mascareta.

LES DUES FINALS

Es disputaran demà, primer la femenina (19 h) i, tot seguit, la masculina (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)