Atletisme

Àngel Mullera es retira del tot

Atletisme. La pandèmia i les lesions han empès el lloretenc a prendre la decisió

Àngel Mullera (Lloret de Mar, 1984) es retira definitivament, segons anuncia a les xarxes socials. L’atleta especialista en 3.000 m obstacles, la disciplina en què va ser olímpic el 2012 –malgrat les acusacions de dopatge–, mundialista i va guanyar el bronze en l’europeu el 2014, s’ho havia pensat el 2018, però va decidir allargar la seva carrera fins enguany.

La pandèmia i les lesions l’han empès a prendre la decisió. “Respecto molt aquest esport i sobretot la meva prova”, exposa Mullera, que ha passat el juliol en blanc per una lesió a l’abductor.

La insistència

Mully no corre al primer nivell des del 2015, per una fractura al peroné quan era un dels cinc atletes estatals amb mínima per al mundial. El 2017, quan s’acabava la sanció de dos anys per no haver accedit a fer un control –no per positiu–, no va poder fer la mínima per a l’estatal i el mundial perquè no tenia la llicència activada. El 2018 les lesions als isquiotibials i al soli el van deixar sense competir i fa un any no va poder córrer el campionat d’Espanya per la decisió de la Federació Espanyol d’Atletisme de reduir de 15 a 9 el nombre d’atletes de la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)