Atletisme

Esther Guerrero torna a l’acció en la Diamond

Atletisme. Disputa els 1.500 m a Estocolm amb un míting amb Duplantis de figura

La migfondista banyolina Esther Guerrero (New Balance) s’enfrontarà demà a la tarda a les grans especialistes mundials dels 1.500 m (16.55 h) en la segona cita de la Diamond League, que tindrà lloc a Estocolm.

Tot i la situació precària de l’atletisme mundial i l’absència de públic, serà un míting d’un nivell excepcional. Els seguidors es perdran en directe la segona aparició a l’aire lliure de l’atleta local Armand Duplantis (20 anys), que al febrer va fer saltar pels aires el rècord mundial de perxa (6,18). El suec ha guanyat els deu concursos que ha disputat aquest 2020. Un altre jove de la nova fornada de l’atletisme europeu, Jakob Ingebrigtsen, també centrarà la’tenció, després de batre el rècord europeu dels 1.500 m a Mònaco (3:28.68) i de quedar-se a les portes de batre el campió del món, el kenyà Timothy Cheruiyot (3:28.68), en una de les curses més memorables dels últims anys en aquesta distància. En la cursa femenina, Guerrero es trobarà la figura britànica Laura Muir, que fa el seu debut aquesta temporada, i amb la kenyana Hellen Obiri, la líder mundial dels 5.000 m.

En el salt de llargada s’experimentarà un nou sistema de competició. Hi haurà cinc salts per a tothom, i els tres millors tindran l’oportunitat de fer-ne un sisè per decidir qui és el vencedor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)