Esports de muntanya

Aleix Domènech i Núria Gil campions de Catalunya de Trail a Camprodon

Muntanya. La distància de 24 km i 1.3000 m D + del Trail Ulldeter, l’escollida per la Federació Catalana d’Atletisme per repartir els títols

Aleix Domenech i Núria Gil són els campions de Catalunya de Trail, amb els seus triomfs en el Trail Ulldeter que Klassmark organitzava el cap de setmana a Camprodon. La cita es va fer seguint el nou protocol d’actuació, complint totes les mesures de seguretat i higiene i el distanciament social tant en la recollida de dorsals, com en les zones comuns o les sortides.

La Federació Catalana d’Atletisme havia designat la distància Trail (24 km i 1.300 m D +) de la cita pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser per proclamar els campions de Catalunya de l’especialitat. La cursa sortia del centre neuràlgic de la vall camprodonina, s’enfilava per la Serra Cavallera fins el pic de la Pedra dels Tres Bisbats (1.899 m), la Collada Verda, Puig Pèl-de-ca (1941 m) i Serra Bernabé.

Candidats

La lluita pel títol masculí va ser frenètica. Aleix Domènech i Marc Pinsach van mantenir un frec a frec que acabaria desequilibrant-se pel garrotxí, amb un temps de 2h03:06, mig minut menys que el cassanenc (2h03:41). En dones, la pugna va ser entre tres candidates: Mireia Pons, Mònica Vives i Núria Gil. La primera en quedava fora per un problema al turmell i seria tercera (2h37:16), a quatre minuts de la vencedora, Gil, que fins la darrera recta no podia lligar el triomf amb 2h33:22 i només 12 segons d’avantatge sobre Vives.

Albert Llonch va ser el tercer en la categoria masculina amb 2h12:34 mentre el podi del campionat català el tancava Miquel Corbera (2h14:29). La cursa Trail era diumenge i, dissabte, es va fer el recorregut Express (12 km, 650 m D+) amb triomfs per a Eduard Teixidor i Aroa Bereguel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)